Tapijtengalerij
Vlaanderens mooiste keuze in kwaliteitstapijten!
Nepalese designtapijten

Tijdloze Nepalese designtapijten voor de kenners

Onze collectie tijdloze Nepalese designtapijten moet je zeker eens komen bekijken en betasten.

De designtapijten uit deze exclusieve collectie zijn stuk voor stuk meesterwerken, vervaardigd door de beste knopers van Nepal. Ze zijn uitgevoerd met de mooiste wolsoorten verkrijgbaar op de markt en bevatten subtiele accenten in zijde.

De tapijten uit deze collectie zijn zo tijdloos dat ze zowel in een modern interieur als in een klassiek interieur een ware blikvanger zijn en jouw woning een luxueus en warm karakter geven.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom om deze collectie Nepalese designtapijten te ontdekken. Wij beantwoorden er al jouw vragen en helpen jou met ondermeer kleuradvies en het bepalen van de juiste afmetingen.

Bij deze collectie tapijten is maatwerk mogelijk.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten