Tapijtengalerij
Vlaanderens mooiste keuze in kwaliteitstapijten!
sandstone beige kleur van het jaar 2021

Sandstone Beige is de kleur van het jaar 2021. Met een bijpassend tapijt.

Sandstone beige is de kleur van het jaar 2021. Deze subtiele kleur geeft rust aan elke ruimte. En wij hebben de bijpassende tapijten!

De beige kleur komt goed tot zijn recht in de verschillende woonstijlen, van strak, minimalistisch tot retro. Deze warme trendkleur doet het niet alleen goed voor je tapijt, maar valt ook te smaken als kleur op de muur.

In coronatijden herontdekken we het comfort  van een gezellig huis. Een mooi tapijt doet daarbij wonderen en is een investering waar je elke dag van geniet!

Een sfeervol interieur vraagt een passend tapijt. En die hebben we op voorraad liggen in onze ruime winkel. Bent u ook gewonnen voor de trendkleur van het jaar 2021? Kom dan langs in onze winkel op vrijdag, zaterdag of zondag. Wij hebben er zeker het tapijt in de kleur en de afmeting van je keuze. Van modern tot design en klassiek.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten