Tapijtengalerij
Vlaanderens mooiste keuze in kwaliteitstapijten!
Collectie Louis de Poortere

Nieuwe tapijten collecties Louis de Poortere

Het aanbod tapijten van Louis De Poortere verkrijgbaar bij Tapijtengalerij, omvat prachtige stukken in opvallende tinten en subtiele kleurencombinaties. Elk tapijt is ontworpen om je zowel te sensibiliseren als te verrassen terwijl je erop loopt. Perfect voor een moderne woning of een historisch pand, deze tapijten zorgen op elke type vloer voor een chique uitstraling. Ontdek onze nieuwste toevoegingen.

Atlantic tapijten collectie: Streaks

De zandige oevers van New Yersey en Long Island worden geslagen door de winterwinden en ontwerpen ribbels en strepen in het zand alsof het abstracte schilderijen waren. Meer dan een eeuw aan vakmanschap en vakmanschap is verweven in elk kleed dat geproduceerd wordt.

Mad men tapijten collectie: Griff

Mad Men-tapijten zijn machinaal geweven op jacquard Wilton-weefgetouwen van Louis de Poortere met behulp van 85% chenille van katoen en 15% glanzende polyestergarens. Geweven in een platte weefconstructie van 3 mm dik, is elk stuk met de hand afgewerkt met versterkte hoeken. De Mad Men-tapijtjescollectie is geïnspireerd op de Madison-mannen die de gouden jongens van de jaren zestig waren, die de beelden van de iconische merken van de VS bedenken, Louis De Poortere heeft een nieuwe collectie ‘Vintage Sixties’-tapijten gemaakt. In de Griff Rug-collectie vinden we een indicatie van pijn en wanorde, van de scheuren en grote veranderingen zoals Women’s Lib, Vietnam, The Black Panthers en May 68, maar ook van de creatieve energie van actiefilvering aan het einde van de jaren zestig. 

Fading world tapijten collectie: Generation

De volgende generatie van de Fading World collectie heeft banden met de verstorende elementen van de jaren 60, wanneer de opkomende generatie tegen het bestaande etablissement in ging. Vandaar de gewaagde strepen en de “agressie van die tijd” op de kleuren en het klassieke ontwerp. Meer dan een eeuw aan vakmanschap is verweven in elk kleed dat geproduceerd wordt. Geweven op jacquard-weefgetouwen met katoenen chenillegarens, heeft elk tapijt meerdere lagen textuur, sombere gebieden en ingewikkelde details voor een echte ‘vintage’-look.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten