Tapijtengalerij
Vlaanderens mooiste keuze in kwaliteitstapijten!
Hoogpolige tapijten

Haal eens een hoogpolig tapijt in huis

Ben je de donkere, natte winterdagen beu? Statistieken tonen aan dat één op twintig mensen het in de winter moeilijk hebben om goed te kunnen functioneren. Een gezellig interieur draagt er toe bij om beter met deze winterblues om te gaan. Door te genieten van mooie dingen, extra licht te creëren en langer te genieten van knusse momenten voel je je meteen een stuk beter, ook als het buiten nat en kil is. Met een hoogpolig tapijt wordt je woonkamer een plaats waar je tot rust komt. De winter is eigenlijk de periode bij uitstek om je interieur gezellig in te richten.

Een hoogpolig tapijt is comfortabel en eigentijds

Bij Tapijtengalerij beschikken we over een groot assortiment hoogpolige tapijten met een comfortabele, eigentijdse uitstraling. Je vindt er beslist een hoogpolig tapijt in de gewenste kleur dat mooi aansluit bij jouw interieur. Dit geeft meer accent en contrast. Een hoogpolig tapijt komt zowel in een moderne als een klassieke woning tot zijn recht.

Een hoogpolig tapijt is ook fantastisch in de slaapkamer. Zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan ’s morgens uit bed te stappen op een heerlijk zacht comfortabel tapijt?

Een hoogpolig tapijt, ook wel shaggy tapijt genoemd, zorgt meteen voor een gezellige, warme sfeer in huis. Wij hebben voor jou het juiste hoogpolig tapijt voor in de woonkamer of je slaapkamer. Door de verschillende kleuren kan je mooi combineren met jouw interieur. We hebben elke tapijt in meerdere afmetingen op voorraad. Zo vind je zeker en vast een tapijt dat in jouw interieur past.

Weet je niet precies welke afmeting of kleur het meest geschikt is voor jou? Wij helpen je in onze ruime showroom met het kiezen van het juiste hoogpolig tapijt. 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten